• image

  Pokličite nas
  +386 41 707 572

 • image

  Odpiralni čas
  8.00 - 17.00

STORITVE

Vulkanizerstvo

za dober oprijem

Ustreznost pnevmatik za vaš avtomobil je odvisno od mnogih dejavnikov. Menjava gum se priporoča ob prehodu iz zimske v poletno sezono in obratno, zato ima večina avtomobilov na voljo dvoje vrst pnevmatik; zimske pnevmatike oziroma zimske gume ter letne pnevmatike oziroma letne gume. Z veseljem vam svetujemo, ko gre za nakup gum, saj vsi vemo, da se sčasoma gume obrabijo ter postanejo trše. Gume tako postanejo občutljive na različne mehanske poškodbe, pogosto se zmanjša tudi njihov profil. V Sloveniji je zakonsko določena minimalna višina profila, zato je pametno, da redno preverjamo stanje pnevmatik in poskrbimo za pravočasno menjavo pnevmatik, ne samo zaradi zakonskih določil, temveč predvsem zaradi naše lastne varnosti. Naš izkušeni vulkanizer vam svetuje glede izbora pnevmatik za osebna, tovorna in terenska vozila, na voljo pa imate različne modele, znamke in dimenzije pnevmatikNakup gum je pomembna odločitev in ob tem je prav, da si zagotovite zanesljive strokovne nasvete, ki vam pomagajo izbrati take pnevmatike, ki bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam. Zavedati se moramo namreč, da kakovostne gume igrajo ključno vlogo pri zaviranju, stabilnosti in vodljivosti vozila. Samo kvalitetne in pravilno vzdrževane zimske in letne gume vam lahko zagotavlja prijetno, predvsem pa varno vožnjo. Ponujamo različne pnevmatike (zimske pnevmatikeletne pnevmatike) ter tudi različna platišča (kovinska in alu platišča). Poskrbimo za hitro in brezhibno montažo pnevmatik in centriranje platišč. Prav tako poskrbimo tudi za shranjevanje pnevmatik.  Obujte vaš avto v ustrezno obutev in naj vam pri tem pomaga Avtocenter Jerman. Strokovnjaki za:
 • svetovanje
 • prodajo platišč in pnevmatik
 • popravilo platišč in pnevmatik
 • skladiščenje

Avtoservis

vzdrževanje in servisiranje

Nudimo popoln avtoservis z vrhunsko kakovostjo vzdrževanja in servisiranja vašega vozila. V okviru svojih servisnih storitev ponujamo servisiranje vseh vseh vrst vozil ne glede na znamko; osebna, dostavna in terenska vozila. avtoservis zajema vzdrževanje, popravilo avtomobila in kontrolo podvozja, popravilo in vzdrževanje zavornih mehanizmov (vzdrževanje zavornih oblog, popravilo zavornih čeljusti, menjavo kolutov, popravilo hidravličnih sistemov), pregled tekočin, itd. Poskrbimo tudi za avtodiagnostiko in za vse preventivne preglede vašega vozila, prav tako pa vašega jeklenega konjička pripravimo na zimo in zahtevne vremenske ali terenske razmere. V okviru ponudbe je tudi avtooptika in vulkanizerstvomenjava pnevmatikzimske pnevmatikeletne pnevmatikenakup pnevmatik, platišča, alu platišča, … Da bi se izognili nepotrebnim zapletom pri opravljanju tehničnega pregleda, poskrbimo, da je vaše vozilo pripravljeno na vse potrebne tehnične preizkušnje. Naša primarna skrb je vaša varnost in zadovoljstvo, zato sta pregled in popravilo avtomobila opravljena z najsodobnejšo tehnično opremo in s strani izkušenih strokovnjakov. Posebno pozornost pa posvečamo pregledu motorja in zavornih sistemov. Ocenimo stanja vašega motorja, kjer preverimo količino olja in samo delovanje motornih mehanizmov, delovanje izpušnega sistemaizpušnega lonca, … Smo prava izbira za vašo brezskrbno vožnjo, saj samo redno in dobro vzdrževan avto vam lahko prihrani veliko časa, živcev ter nenazadnje tudi denarja.
 • servis
 • popravilo
 • vzdrževanje
 • diagnostika

Avtooptika

brez tresenja in motenj

Ustrezna avtooptika poskrbi za to, da vožnja poteka gladko, brez tresenja ali drugih motenj. Zagotovi tudi, da vas vozilo ‘uboga’ in da kolesa sledijo zavojem volana. Priporočamo redne preglede podvozja in drugih mehanizmov, ki sodelujejo pri sami vodljivosti avtomobila. Dobre zimske in letne pnevmatike niso dovolj za varno in prijetno vožnjo. Pomembno je tudi to, da so vse štiri pnevmatike enakomerno naravnane. Naše celovite storitve zajemajo servis, vulkanizerstv o ter avtooptiko na enem mestu. Natančna naravnanost vseh štirih koles mora biti enakomerna in pravilno nastavljena, saj je to ključno za varno vožnjo, poleg tega pa vpliva tudi na enakomerno obrabo vseh štirih pnevmatik, manjšo porabo goriva, zmanjša pa se tudi obraba krmilnega in voznega mehanizma. Izvajamo sodoben servis storitve avtooptike, in sicer optiko na osebnih, tovornih in terenskih vozilih. Z moderno opremo zagotavljamo vrhunsko nastavitev podvozja in izjemno natančne nastavitve. Razliko boste hitro opazili pri vožnji. Vozilo postane optimalno vodljivo, najpomembnejše pa je to, da vam tako pripravljeno vozilo dobro služi v najbolj kritičnih trenutkih, ko je potreben hiter zasuk za varen izogib nepričakovani oviri. Prav zato je avtooptika nepogrešljiv element pri vzdrževanju vašega avtomobila. Če imate težave pri vodljivosti vašega avtomobila, ne odlašajte več, saj sedaj veste, kje jo lahko z lahkoto odpravite – v Avtocentru Jerman, seveda.
 • gladka vožnja
 • brez tresenja
 • enakomerna obraba
 • ustrezna vodljivost

Izpušni sistemi

odvajanje izpušnih plinov

V okviru svojih avtoservisnih storitev poskrbimo tudi za izpušni sistem vašega avtomobila. Med priporočljive prakse pri rednem vzdrževanju vozila se uvršča skrb za izpušne sisteme, saj izpušni sistemi ne služijo zgolj temu, da odvajajo izpušne pline. Regulirajo hrup, pripomorejo k boljši izrabi goriva in vplivajo na zmogljivost avtomobila. Ravno zmogljivost avtomobila je pogosto razlog, da se izpušni sistemi zamenjajo. Ob tem vam v Avtocentru Jerman priporočamo, da zaupate postopek nakupa in zamenjave izpušnega sistema strokovnjakom, saj si boste na ta način prihranili veliko nepotrebnih skrbi. V našem prodajnem programu so vam na voljo različni izpušni sistemiizpušni lonci, katalizatorji, gibljive cevi in kolektorji. V kolikor so vaše želje glede videza in opreme vašega avtomobila nekoliko bolj drzne, si lahko omislite bodisi moderna alu platišča in drugačne pnevmatike bodisi nov izpušni sistem iz našega športnega programa. Posebni izpušni lonci vam bodo omogočili, da boste okrepili zmogljivost vašega avtomobila ter mu dodali bolj športni videz. Vsi izpušni sistemi in drugi sorodni izdelki iz programa izpušnih sistemov so visoke kakovosti, naše cene pa so izjemno konkurenčne. Svetujemo pri nakupu izpušnega sistema, poskrbimo za strokovno montažo, vzdrževanje in popravilo. Ob okvari se zgodi, da izpušni sistem potrebuje le manjše popravilo (varjenje), ko nas pri vožnji spremljajo nenavaden zvok. Takrat vam priporočamo, da se nemudoma pripeljete k nam, kjer bomo poskrbeli za okvaro in izpušni sistem ustrezno popravili. Včasih izpušni sistemi ne kažejo znakov okvar, vendar nam lahko pravočasna avtodiagnostika natančno pove, kje ima izpušni sistem napako. Na tak način se lahko morebitne okvare hitro sanirajo, tako pa se tudi najlaže izognemo visokim stroškom, ki nastanejo, ko se izpušni sistem resno poškoduje.
 • reguliranje hrupa
 • boljša izraba goriva
 • zmogljivost avtomobila
 • hitro popravilo izpušnega sistema

Avtodiagnostika

hitro in učinkovito

Sodobna vozila so opremljena s kompleksnimi elektronskimi sistemi, pri katerih se pogosto pojavljajo napake. Avtocenter Jerman z najsodobnejšimi aparaturami hitro in učinkovito ugotovi, kje se je pojavila napaka ter kako jo učinkovito odpraviti. Avtodiagnostika, ki sodi med paleto avtoservisnih storitev, lahko zazna napake na ECU (računalnik vozila), ABS sistemu, AIRBAG sistemu, ESP, ASR, preveri delovanje klimatske naprave, kako učinkoviti so senzorji na avtomobilu, zavorni sistemi, izpušni sistemi, zapiše vse kritične vrednosti tekočin v vozilu, itd. Avtodiagnostika ni potrebna le takrat, ko vam prične utripati rumena lučka. Avtodiagnostika se priporoča kot del rednega vzdrževanja vozila (avtoservis), saj je to edini način, kako lahko ugotovimo dejansko stanje vseh elektronskih sistemov v vašem avtomobilu. Sodobna diagnostična oprema je naša ključna prednost, prav tako pa vemo, da zanesljiva avtodiagnostika ne more biti opravljena, če je ne izvaja kompetentno strokovno osebje. Avtocenter Jerman združuje izurjene strokovnjake za najrazličnejše avtoservisne storitve (tudi vulkanizerstvo in avtooptika), tako mehanske narave kot tudi tehnično-informacijske narave. Avtoservisne storitve na področju avtodiagnostike zagotavljajo zanesljive ugotovitve glede najpomembnejših elementov v vašem avtomobilu. Sem sodi tudi stanje vašega motorja, ki vpliva na to, kako vozilo deluje in kakšna je njegova poraba. Ne čakajte, da pride do težav. Poskrbite za elektroniko vašega avtomobila z avtodiagnostiko v Avtocentru Jerman.
 • ECU
 • AIRBAG
 • ESP
 • ASR

KOOPERACIJA

Klimatske naprave

Servisiranje in vzdrževanje klimatskih naprav v avtomobilu. Menjava filtrov, polnjenje hladilnega sistema, dezinfekcija.

Avtoličarstvo

Ravnanje, kitanja, barvanje in lakiranje zahteva za odlične rezultate tudi odličnega mojstra. Priporočamo le najboljše v regiji.

Avtoelektrika

Testirajte vaš akumulator in preverite če je pripravljen na dolgo potovanje. Avtoelektrika, avtoakustika, avtoalarmi, …

Poskrbimo za tehnično brezhibnost vašega vozila!

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image